Για να εξυπηρετήσουν τον πελάτη με την επιχείρηση EPC στα προγράμματα παραγωγής καλωδίων.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Επισκεφτήκαμε HERRMAN και εντυπωσιαστήκαμε θετικά στην καλές εργασία και την επιθυμία HERRMAN για να συνεχιστούμε σύμφωνα με τις γραμμές να κάνουμε επιχειρήσεις μέχρι στιγμής.

—— Ο κ. Vipul από Sterlite

Αγοράσαμε πολλές μηχανές από την ομάδα Herrman και καταλαβαίνουμε ότι μια κόσμιη ποιότητα έχει επιτευχθεί και ελπίδας συνεχείς προσπάθειες να κάνουν οι καλές μηχανές.

—— Ο κ. Rajurkar από το πολυ αμάξι

Είναι πραγματικά ευχάριστη εμπειρία για το coopetaion με την ομάδα Herrman. Κάνουν τις μηχανές καλής ποιότητας καθώς επίσης και με το επαγγελματικό εμπορικό ζήτημα

—— Ο κ. Kotadia από Nexans QICC

Το Herrman είναι επιχείρηση με την υψηλή φήμη. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης. Μπορείτε πάντα να πάρετε έγκαιροι και το θετικό ανατροφοδοτεί από τους.

—— Ο κ. Mahesh από Havells

Το Herrman αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο, ειδικευμένο, πολυμήχανο και εύκαμπτο στην εύρεση των λύσεων. Προγραμματίζουμε να κάνουμε μια άλλη επέκταση σε συνεργασία φέτος.

—— Mr.Frank Maczak από TK Dixi

Οι άνθρωποι εξοπλισμού μας και οι άνθρωποι παραγωγής είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την εργασία της μηχανής που παρέχεται από Herrman. Παρακαλώ διατηρήστε εκείνο το επίπεδο. Ευχαριστίες

—— Mr.Suren Shah από WTEC

Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd

1 2 3
Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : HERRMAN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-35000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το Anhui Herrman Machinery Technology κοβάλτιο Ltd βρέθηκε το 2010. Είναι 100% ιδιωτικό από Anhui Herrman την ομάδα που δημιουργήθηκε το 1994. Ο στόχος στόχων μας είναι να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη με την επιχείρηση EPC στα προγράμματα παραγωγής καλωδίων. Έχουμε την τέλεια ομάδα στο σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, παραγωγή cOem και υψηλός - ποιοτικός ανάδοχος. Έχουμε την πολύ καλή εμπειρία στην παροχή όλων των ειδών καλωδίου που κάνουν τα machineries που συσχετίζονται

στο καλώδιο τροφοδοσίας, το καλώδιο ελέγχου, τα μονωμένα καλώδια & το καλώδιο οπτικής ίνας με τα βασικά προγράμματα στροφής επίσης.

 

Έχουμε τις καλές φήμες σε 36 χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Τουρκία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Κορέα & η Ινδία, η Αίγυπτος, κ.λπ…. Παρέχουμε όχι μόνο υψηλός - ποιοτικά μηχανήματα, αλλά και καλή υπηρεσία συντήρησης για να παρέχουμε τα ανταλλακτικά και τη μηχανική υπηρεσία. Για να επιτύχετε την καλή ικανοποίηση, είστε συνήθως ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να πάρετε συνέντευξη από τις καλές μηχανές που τρέχουν στην Κίνα & άλλες χώρες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd

Τηλ.:: 86-551-65667601

Φαξ: 86-551-65667528

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς