Για να εξυπηρετήσουν τον πελάτη με την επιχείρηση EPC στα προγράμματα παραγωγής καλωδίων.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Επισκεφτήκαμε HERRMAN και εντυπωσιαστήκαμε θετικά στην καλές εργασία και την επιθυμία HERRMAN για να συνεχιστούμε σύμφωνα με τις γραμμές να κάνουμε επιχειρήσεις μέχρι στιγμής.

—— Ο κ. Vipul από Sterlite

Αγοράσαμε πολλές μηχανές από την ομάδα Herrman και καταλαβαίνουμε ότι μια κόσμιη ποιότητα έχει επιτευχθεί και ελπίδας συνεχείς προσπάθειες να κάνουν οι καλές μηχανές.

—— Ο κ. Rajurkar από το πολυ αμάξι

Είναι πραγματικά ευχάριστη εμπειρία για το coopetaion με την ομάδα Herrman. Κάνουν τις μηχανές καλής ποιότητας καθώς επίσης και με το επαγγελματικό εμπορικό ζήτημα

—— Ο κ. Kotadia από Nexans QICC

Το Herrman είναι επιχείρηση με την υψηλή φήμη. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης. Μπορείτε πάντα να πάρετε έγκαιροι και το θετικό ανατροφοδοτεί από τους.

—— Ο κ. Mahesh από Havells

Το Herrman αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο, ειδικευμένο, πολυμήχανο και εύκαμπτο στην εύρεση των λύσεων. Προγραμματίζουμε να κάνουμε μια άλλη επέκταση σε συνεργασία φέτος.

—— Mr.Frank Maczak από TK Dixi

Οι άνθρωποι εξοπλισμού μας και οι άνθρωποι παραγωγής είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την εργασία της μηχανής που παρέχεται από Herrman. Παρακαλώ διατηρήστε εκείνο το επίπεδο. Ευχαριστίες

—— Mr.Suren Shah από WTEC

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Herrman Anhui, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Hefei, Anhui, Κίνα. Ενσωματωμένη με στους πόρους τεχνολογίας πόλεων και τη δυνατότητα καινοτομίας επιχείρησης, η επιχείρηση είναι τώρα κύριος κατασκευαστής για τα macking μηχανήματα καλωδίων και καλωδίων στην Κίνα.

   

  Έχουμε τις εκατοντάδες των βαρέων καθηκόντων εξοπλισμών επεξεργασίας και των πλήρων εξεταστικών εγκαταστάσεων ποιοτικού ελέγχου, όπως το τρυπώ-αλέθοντας κέντρο μηχανών αριθμητικού ελέγχου, η οριζόντια καθολική άλεση και οι τρυπώντας μηχανές, μηχανή πλανίσματος ατσάλινων σκελετών, 4 και 2,5 διπλού μέτρα τόρνου στηλών κάθετου, η οριζόντια αριθμητική μηχανή τρυπήματος επίδειξης και άλεσης, το ράφι διαμορφώνοντας τη μηχανή, το εργαλείο διαμορφώνοντας τη μηχανή, ακονίζοντας μηχανή σουβλών, 5, 9 και 10 μέτρα τόρνου και ραγίζουμε τον ανιχνευτή, τα όργανα αυτόματης ισορροπίας, τα όργανα δοκιμής, το σύστημα ανάλυσης συλλογής υπολογιστών, κ.λπ.

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  Ο στόχος στόχων της Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Anhui Herrman, ΕΠΕ είναι να εξυπηρετήσει τον πελάτη με την επιχείρηση EPC στα προγράμματα παραγωγής καλωδίων. Έχουμε την τέλεια ομάδα στο σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, παραγωγή cOem και υψηλός - ποιοτικός ανάδοχος.

   

  Έχουμε τις καλές φήμες σε 36 χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Τουρκία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Κορέα, η Ινδία, η Αίγυπτος, κ.λπ. Παρέχουμε όχι μόνο υψηλός - ποιοτικά μηχανήματα, αλλά και καλή υπηρεσία συντήρησης για να παρέχουμε τα ανταλλακτικά και τη μηχανική υπηρεσία.

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Η Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Herrman Anhui, ΕΠΕ όχι μόνο ασκείται για να βελτιώσει την απόδοση εξοπλισμού επεξεργασίας, αλλά και να εντείνει συνεχώς την ικανότητα στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, που ήταν τιμημένα για να ανταμειφθούν με τα πιστοποιητικά patens, και αναθεωρήθηκαν ευνοϊκά από τον πελάτη. Το Herrman συμμετέχει επίσης στην ανάπτυξη του εθνικού electro-technology βιομηχανικά τυποποιημένου.

   

  Έχουμε την πολύ καλή εμπειρία στην παροχή όλων των ειδών καλωδίου που κάνουν τα machineries που συσχετίζονται με το καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο ελέγχου, μονώσαμε τα καλώδια & το καλώδιο οπτικής ίνας με τα βασικά προγράμματα στροφής επίσης.

   

  Έχουμε τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd

Τηλ.:: 86-551-65667601

Φαξ: 86-551-65667528

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς